Englannin ja ruotsin kertaustehtäviä laajennetaan


Aiemmassa postauksessani tämän linkin takana kirjoitin QR-koodiradasta englantiin. Olen viimeaikaisten tapahtumien valossa päivittänyt englannin sekä vastaavasti ruotsin tehtävät kertaustehtäviksi alla olevien kuvien mukaisesti sekä selkeyttänyt eri tehtäväosioiden nimiä. Tehtäviä tulee erityisesti nyt viikonlopun aikana lisää niin, että maanantaina kirjastosta löytyy jo paljon lisää tekemistä. Tehtävät ovat vielä tarkastusta vailla, joten lisään ne vasta, kun ovat varmasti toimivat. 

Näin toivottavasti esim. etätehtäviä tekeville oppilaille on helpompi antaa tekemistä eri aiheista, ja voin osaltani auttaa lieventämään mahdollisista sairastumisista tai karanteeneista aiheutunutta stressiä. Otan vastaan myös toiveita, jos jokin tietty kielioppiaihe puuttuu listasta vielä maanantain jälkeen.

Alla näet esimerkkejä ruotsin tehtävälistasta. Pääset ruotsin kertaussivuille tästä linkistä.


Ja tässä vastaavasti englannin tehtävälistasta. Englannin kertaustehtäviin pääset tästä linkistä. Molempiin kieliin tulee lisäyksiä viikonlopun jälkeen.


Postauksen ensimmäisestä linkistä saat lisää tietoa siitä, miten voit kopioida tehtävät omaan peda.net-profiiliisi. Avustan myös mielelläni tehtävien käyttöönotossa joko Facebookin Messengerin tai blogin yhteydenottolomakkeen kautta. Toivottavasti koulumme selviävät viruksesta mahdollisimman vähällä, kaikille opetustyötä tekeville tsemppiä ja voimia tuleville viikoille!