Englannin ja ruotsin opetusvideokirjasto laajenee


Opettajat ovat aivan uuden haasteen edessä, ja kukin selvittelee varmasti parhaansa mukaan parhaimmillaan, miten haasteen parhaiten selättäisi. Kollegan tuki on nyt varmasti entistä suuremmassa arvossa, ja materiaalia kannattaa jakaa, jos vain ehtii ja jaksaa. Oma opetusvideokirjastoni tulee varmasti kasvamaan tulevina viikkoina ennätysvauhtia, ja tänään halusinkin muistuttaa aiheesta yleisesti kaikille englannin- ja ruotsinopettajille. 

Blogista löydät opetusvideoita jo valmiiksi, mutta nyt parhaiten niitä pääsee hyödyntämään klikkaamalla tästä, jolloin pääset YouTubeen suoraan. Siirrän sieltä videoita blogiin aina sitten, kun aikaa on, joten blogi ei päivity samaan tahtiin.

Tulevat opetusvideot tulevat olemaan selostettuja ja hieman pidempiä, sillä aiemmista videoista suurin osa on ollut kertausta varten, ja siksi varsin nopeatempoisia. Jokaiseen videoon tulee siis opettajan selostus mukaan ja loppuun Testaa tietosi -osio. Näitä videoita olen tehnyt pari kappaletta jo aiemmin, alla yksi vanhempi esimerkki.


Jakakaa videoita eteenpäinkin, jos tiedätte jonkun, joka niitä tarvitsee. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme, tätä haastetta ei pidä selättää yksin. Ja ei hermoilla, jos heti ensimmäisenä päivänä ei mennyt ihan nappiin. Ensimmäiset päivät menevät varmasti sekä oppilailla että opettajilla käynnistellessä. Vanhemmillekin on asetettu melkoisia tavoitteita oman työn ja lapsen koulunkäynnin osalta, joten edelleen, tsemppiä tuleviin viikkoihin!