Grammar Stuff -tehtäväkirjasto julkaistuEnsinnä valtavat kiitokset tuesta, palautteesta, kysymyksistä, koulutuksiin osallistumisesta sekä kaikesta siitä, mikä on pitänyt inspiraatiota yllä viimeisten vuosien ajan. Blogi on kerryttänyt puoli miljoonaa vierailua sivuillaan, ja hieman konkreettisempana kiitoksena julkaisen uuden materiaalipaketin vapaasti hyödynnettäväksi. Ja pahoittelut, materiaalia löytyy tällä hetkellä pelkästään englannin opetukseen, mutta jostain pitää aloittaa. Nyt esiteltävänä oleva materiaali syntyi vahvasta eriyttämisen tarpeesta sekä ylös että alas, ja toivon, että siitä on hyötyä myös muille opettajille.

Grammar Stuff on kattava tehtäväpankki, jonka 60 sivua sisältävät kaikki keskeiset yläkoulun englannin kieliopin rakenteet. Jokaista rakennetta varten löydät kolme eri monistetta. Ykkösmoniste on vahvasti alaspäin eriytetty paketti aiheesta, kakkosmoniste on jo hieman haasteellisempi. Kolmosmoniste on puolestaan vahvasti ylöspäin eriytetty ja sisältää opeteltavan rakenteen lisäksi sanontoja ja sanastoja, joita peruskoulussa ei muuten vielä käsitellä (muun muassa luonto, tietotekniikka, ihmissuhteet sekä kirjallisuus). Tasot on merkattu selkeästi. Jokaiseen tehtävään löydät myös vastaukset samasta kirjastosta.

Monisteet voit ladata pdf:nä omalle koneellesi tästä linkistä. Jos huomaat monisteissa virheitä, laitathan viestiä! Alla vielä muutama esikatselukuva tehtävistä.