Etäopetuksen palautekysely oppilaille


Etäopetuksen myötä monella oppilaalla on varmasti korkeampi kynnys ilmaista mielipiteensä opettajalle tai pyytää apua opetettaviin asioihin. Laitoin etäopetuksen alkupuolella alustavan palautekyselyn oppilaille aiheeseen liittyen, ja nyt ennen viimeisiä kevään viikkoja halusin kerätä tietoa uudestaan lyhyellä palautekyselyllä. Ensimmäisen palautekyselyn tulokset olivat todella tarpeellisia, ja nimettömänä moni oppilas antoi sanallisesti varsin hyödyllistä palautetta.

Palautekysely perustuu suurimmalta osin arviointiin asteikoilla 1-5. Se tehdään nimettömästi, mutta opettaja voi halutessaan ottaa kopiot kyselystä jokaiselle luokalle erikseen, jotta tilanne luokkakohtaisesti on paremmin selvillä. Voit kopioida kyselyn joko O365:lle tai Googleen postauksen lopun linkeistä. Voit silloin muokata kyselyä tai sen asetuksia omia tarpeitasi vastaaviksi. Alkuperäisessä kyselyssä kysytään alla näkyvät kysymykset.



Jos kysymykseen 5 vastaa Kyllä, tulee näkyviin ylimääräinen kysymys, jossa kysytään oppilaan nimeä ja luokkaa. Jos koet tämän kysmyksen syystä tai toisesta ongelmalliseksi, voit sen toki myös poistaa. Kiitosviestinä molemmissa kyselyissä on Vastauksesi on lähetetty, ope kiittää!. Tämän voit myös muuttaa halutessasi.

Kyselyt voit kopioida O365:een tästä linkistä ja Googleen tästä linkistä.